Welkom op de website van Autobedrijf E. Struik Wesepe

Autobedrijf Erik Struik is een onafhankelijk Bosch Car Service autobedrijf, natuurlijk zijn wij aangesloten bij de Bovag en door de RDW erkend.

Doordat wij merkonafhankelijk zijn kunnen en willen wij alle merken auto’s onderhouden en repareren. Om zeker te zijn van de laatste technische kennis en complete testapparatuur hebben wij ons aangesloten bij de formule van Bosch Car Service, de grootste onafhankelijke service formule voor autobedrijven in Nederland met 375 leden verspreid over het hele land.

Wij werken met een compact team waarbij alle medewerkers u als klant kennen en niet als nummer. bij Erik Struik stellen wij de klant centraal en proberen voor elk probleem een passende oplossing te vinden. Wij richten ons op het leveren van hoge kwaliteit waardoor u zorgeloos kunt rijden.

De drijfveer voor autobedrijf E. Struik is klanttevredenheid, wij hechten veel waarde aan uw mening over ons bedrijf. Daarom vragen wij u ons te beoordelen op onze service, kennis en kwaliteit. Dit kunt u doen via de button ‘klanten vertellen’ in de balk onderaan iedere pagina op onze website.

Kijkt u rustig verder rond op onze website, plan direct uw auto in via de digitale planner of kom langs voor een kennismaking en een kopje koffie.

Graag tot ziens,
Erik Struik

Powered by: Autosoft - © 2018 Autobedrijf E Struik - Disclaimer