Over ons

Autobedrijf E. Struik is een jong en dynamisch bedrijf dat bestaat uit een team van 5 personen. Doordat wij als klein team opereren kennen wij onze klanten persoonlijk, u krijgt altijd advies van één van onze vaste medewerkers.

aanzicht vanaf rotonde

aanzicht vanaf rotonde

Binnenlopen zonder afspraak is vanzelfsprekend, geen driedelig grijs maar wel altijd tijd voor een praatje en een lekker kopje koffie.

Wij werken met ons team met één doelstelling; tevreden klanten! Daarom vragen wij u om ons te beoordelen op onze service, kennis en kwaliteit. Dit kan natuurlijk zoals voorheen persoonlijk bij ons maar u kunt dit nu ook doen via de button ‘klanten vertellen’ in de balk onderaan iedere pagina op onze website.

 

 

Wie zijn wij?

Erik Struik - Eigenaar

Erik Struik – Eigenaar, Verkoop, Receptionist

Eric - 1e autotechnicus, APK keurmeester & Receptionist

Eric – 1e autotechnicus, APK keurmeester & Receptionist

Andre - 1e Autotechnicus & APK Keurmeester

Andre – 1e Autotechnicus & APK Keurmeester

Danny – 1e Autotechnicus

Stefan – 1e Autotechnicus & APK keurmeester

In januari 2014 hebben wij de activiteiten van onze voorganger in Wesepe voorgezet als onafhankelijk Bovag autobedrijf, aangesloten bij de Bosch Car Service formule. Door de combinatie van Bovag en Bosch Car Service binnen ons bedrijf kunnen wij u een volledig dienstenpakket aanbieden. Niet alleen de auto zelf, het onderhoud en reparatie hiervan maar ook de verzekering, garantie en pechhulp onderweg kunnen wij voor u verzorgen.

Graag tot ziens, het complete team van autobedrijf E. Struik

 

 

Powered by: Autosoft - © 2018 Autobedrijf E Struik - Disclaimer